Onafhankelijk

Onafhankelijk:
Bij het hypotheekadvies worden de verschillende geldverstrekkers die er op de Nederlands hypotheekmarkt zijn met elkaar vergeleken. Er wordt zowel op rentes als op voorwaarden vergeleken. Je krijgt daarmee een onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies. En daarmee dus de hypotheek die het beste bij je past.

Wat betaal je voor onze diensten:
Je betaalt op basis van een vast tarief. Je weet van tevoren precies wat je betaalt voor een dienst of product. De tarieven staan overzichtelijk per dienst/product in het dienstverleningsdocument. Met Middelkoop ontvangt geen provisie of vergoeding van geldverstrekkers en verzekeraars.

Privacy Statement:
Vanaf 25 mei 2018 is de nieuwe privacywet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht. Met deze wetgeving is de bescherming van persoonlijke gegevens voor alle Europese burgers geregeld. Om je goed van dienst te kunnen zijn worden er veel gegevens van jou verzameld. Met Middelkoop vindt het belangrijk dat jouw privégegevens ook echt privé blijven en houdt zich aan de geldende wet- en regelgeving. Als je kiest voor een hypotheekadvies van Met Middelkoop ga je akkoord met de werkwijze die in het dienstverleningsdocument wordt beschreven. Daarmee geef je toestemming om jouw gegevens te gebruiken voor het hypotheekadviestraject en dat is voldoende als verwerkersovereenkomst. Met Middelkoop Hypotheekadvies- & bemiddeling heeft zijn privacy statement daarop aangepast.