Maatwerk

Maatwerk:

In het hypotheekadviestraject is inventarisatie van jouw / jullie gegevens belangrijk. Ben je in loondienst, heb je een eigen bedrijf, heb je huurinkomsten, betaal je alimentatie, heb je studerende kinderen of ga je binnenkort met pensioen? Al deze gegevens zijn belangrijk om een hypotheekadvies op maat te kunnen geven. Je wil immers betaalbare maandlasten, zowel nu als in de toekomst. Een inkomen kan veranderen door werkloosheid, arbeidsongeschiktheid, pensioen, scheiding en overlijden. Dit zijn inkomensrisico’s die ik graag in kaart breng en benoem.

1e gesprek = inventariseren:
In het eerste gesprek maken we kennis met elkaar en leg ik aan de hand van het dienstverleningsdocument de werkwijze van Met Middelkoop uit. Daarna inventariseren we samen je wensen, risicobereidheid en alle financiële gegevens. Deze gegevens worden zorgvuldig geanalyseerd en verwerkt in een persoonlijk adviesrapport.

2e gesprek = analyse en advies:
In het 2e gesprek nemen we samen het persoonlijk advies door. Je krijgt dan precies te horen welk hypotheekadvies het beste bij je past. Na goedkeuring zal Met Middelkoop de bemiddeling tot stand brengen met de desbetreffende geldverstrekkers en verzekeraars.

3e gesprek = tekenen offerte:
In het derde gesprek nemen we samen de offerte door en onderteken je alle benodigde stukken voor de geldverstrekker en verzekeraar. Met Middelkoop zorgt dat de benodigde stukken in het gehele traject vertrouwelijk en snel worden verwerkt. Daar hoef jij je dus geen zorgen meer over te maken.

En daarna:
Ook nadat de hypotheek is gepasseerd, is Met Middelkoop graag bereikbaar voor vragen en advies. Zo kan het natuurlijk zijn dat je situatie verandert. Je hebt bijvoorbeeld een verbouwingswens (die je nog niet tijdens onze gesprekken had voorzien) of je krijgt te maken met een erfenis, scheiding, overlijden, etc. Met Middelkoop staat voor je klaar!